Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De två träden



De två trädens rötter
bildar ett mönster

deras längtan
skapar en väv

med vinden blir
de tvenne tre

och genom rörelsen
blir de ett




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 618 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-10 19:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kort och koncis utan onödiga åthävor
texten förtjänar helt klart sina
trenne nybakade kanelbullar
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist