Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövet faller


Lövet faller
ned mot marken
och frågar
vad är jag nu?

Ej längre träd
ännu ej mark
är jag då blott
en tanke i vinden?

Lövet landar
och lägger sig till ro
och frågar
vad är jag nu?

Är jag fortfarande
ett löv
eller blott mylla
i vardande?

Lövet försvinner
under snötäcket mjukt
och frågar nu
inte mer




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 542 gånger
Publicerad 2006-09-10 19:27



Bookmark and Share


  Connie
I löv you! Du skriver så underbart!
2007-07-22

  Rosen VIP
vackra ord om något så enkelt som ett löv... du får till alla dina ord så bra
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist