Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill du vara mitt lyckliga slut?

ska vi
låtsas att det är det lyckliga slutet
som är det enda som räknas?
offra allt och lite till,
för att få det att se snyggt ut?

det är väl det som är det viktiga.
eftersom
ingen ser om man kämpat
ingen ser vad man gjort för att komma dit
ingen bryr sig.

le älskling!
(ingen ser att vi övat)




Fri vers av elinli
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-09-10 19:55



Bookmark and Share


  Christian_H
Fullständigt vacker rakt igenom, gillar helheten och det fantastiska slutet. Känns son en underbar film som man bara ser om och om och om igen. Samma sak gillar den här dikten och sätter du skapat den på. Med känsla, rubriken är helt saligt vacker för att inte tala om "le älskling (ingen ser att vi övat).
2006-10-22

  elinli
nu har jag ändrat lite.
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli