Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren 1998 dog min älskade lillasyster Felicia.


Änglasyster

Smärta, förtvivlan och tomma tankar.
Tårar, skrik och ett hjärta som bankar.
Att försvinna, förloras men ändå finnas till.
Att se dig, röra dig är verkligen allt jag vill.

Att få höra din röst, se dig skratta och le,
vore dans av glädje i lyckans allé.
Att få pussa dig och hålla din lilla rosa hand,
vore som känslan av att se dig få din första tand.

För när lyckan står vid dörren och ivrigt knackar på,
finns det alltid någonting som vill få den att gå.
Rädd och ensam springer den bort,
vetandes att tiden av lycka är kort.

Och att du, min älskling, var så liten och ny.
Att du inte fick se nästa morgondag gry,
är orättvisa på en helt annan nivå.
Ja, allt tog slut trots att du faktiskt kämpat så.

Ja, du min kära syster, är livet för mig,
och allt jag vill är att få vara nära dig.
Ja, du min kära syster, är ljudet i mitt skratt,
solen i min sommar och månen i min natt.

Min kära änglasyster, du är allt.
Jag älskar dig om och om igen, tusenfalt.
Felicia.











Fri vers av epelkawka
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-09-11 00:43



Bookmark and Share


  Davidoff
WOW, så starkt, så smärtsamt, så underbart....
Det där kallar jag syskonkärlek

*Gråter*
2006-11-03

    Camillaa
wow, starka ord :)
väl formulerat !!
mycket bra
/ C *
2006-09-11

  jennie.
väldigt fint.,starka känslor och tankar

hoppas du får träffa henne igen...
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka