Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord:Feghet inför faktum

Jag såg honom på håll, han gick konstigt,  
som om han inte var helt säker på sina steg.


Så hoppade han in bakom en buske å gömde sig bland bladen.


Från det håll där han kom lär han inte synas tänkte jag och tittade förvånat på mannen som spejade ut genom bladverket.

Han tog upp något ur svart och ganska stort ur rockfickan.



Så kom hon gående, vilken kvinna han jag tänka innan det brakade loss.


Mannen hade nu ställt sig upp och avfyrade skott på skott in i hennes fallande kropp.

Jag gömde mig bakom bilen tills han passerat




Övriga genrer av Roger VIP
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-09-11 16:02



Bookmark and Share


  solglimt
Kusligt bra!!
2006-09-17

    Erika H
vad säger man?
skitbra!
räcker det?
erika
2006-09-14

  Mangal VIP
Väl uppbyggd stämning. Du fångar mig i inledningen. Jag förväntar att något ska hända. Och önskar sedan efter slutet veta mer om personerna. Dessutom uppstår frågan om vad feghet är.
2006-09-13

  Anna H
Ojoj, det där lät ju lite läskigt faktiskt! Spännande i alla fall...
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP