Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför ska såna här saker hända?


Varför????

Han är borta,
Kommer aldrig tillbaka
aldrig någonsin.

Borta för alltid.
Han är död.
Jag kan inte
vill inte tro det.
Det är omöjligt.

Han var här
för en sekund sedan,
skrattade, pratade
så lycklig och levande.

Så tog han ett steg,
bara ett enda
och livet blir aldrig
sig likt igen.

Hela mitt liv
har han varit hos mig,
aldrig
var vi ifrån varandra.

Nu
och för resten av livet
måste jag klara mig
utan honom.

Men hans minne lever
här i mitt hjärta.
Här har han sin egen plats
och får stanna för alltid.




Fri vers av Jeeennifer
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-09-11 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeeennifer
Jeeennifer