Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mycket vacker dikt om sanningen och television i terraquatrix-någonting.


DEN OST SOM SÅG

DEN OST SOM SÅG/
ALLT BLUFF OCH BÅG/
DEN REV OCH RÖT/
OCH SLET EN VÅG/
NÄR VATTNET TJÖT/
OCH KUSTEN BRANN/
SÅ VAR DEN BLÖT,/
KALL, ARG, OCH SANN/
NÄR LIKEN FLÖT/
SÅ DROG DEN SPÖT/
NÄR LINAN BRAST/
AV SPUNNEN MAST/
MED BRUSTET BRÖST/
SÅ DOG DESS RÖST/
OCH DEN FÖRSVANN/
KALL, ARG OCH SANN/




Fri vers av MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Läst 532 gånger
Publicerad 2006-09-11 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MIKAEL (som är en avart av rädisa)
MIKAEL (som är en avart av rädisa)