Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att hade läst "Blicken hon gav" blev jag inspirerad till följande. Svar från Lightningbolt: "Sure, klart du får, glad att du frågade först :) Visst låter den lite som min men whatever, alla texter liknar någon."




Blicken hon har

  

I brand elden står

värmen så verklig

som solen själv

 

Håret som brinner

lågorna slickar

vid hennes panna

 

Blicken hennes lyser

säger just nu

mer än tusen ord




Fri vers av Jer
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-09-12 01:46



Bookmark and Share


  Propella
Vackert och innerligt...
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer