Lyckan Samlas Lyckan Går, sen du aldrig mer den får? *

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan Samlas Lyckan Går, sen du aldrig mer den får? *




Lyckans återträff. Säljs på auktion!


Runt om mig satt folk och spelade
Toner som virvlade runt i luften
Jag kände mig lycklig
Tillsammans
Med
Tonerna
Och
Personerna

Du, med stor bokstav
Som har Det, med stor bokstav
Var Där, med stor bokstav
Hos Mig.


Återigen var vi samlade
Gruppen där allt var bra
Jag kände mig lycklig
Nästan för lycklig


Nu var det alla rosa-sockervadds-moln igen
Jag satt på ett
Och du satt på ett
Om det inte var så
Till och med
Att Vi, med stor bokstav, satt på ett tillsammans



Snälla,
Låt mig komma dit igen
Lyckans återträff

Sen,
Kan vi sälja det på auktion

Första


Andra


Tredje


Såld till Dig, med stor bokstav, på det rosa-sockervadds-molnet!




Fri vers av inspiration.
Läst 671 gånger
Publicerad 2006-09-12 19:31



Bookmark and Share


    Lola Linorum
det första som slog mig var tanken på ett uppspelt barn i en stor folkmassa med sin bästa kompis (kanske blivande pojk/flickvän?) hand i sin.
sen tänke jag lite på möjligheten att ni rökte på?
eller bara ren kärlek?
jag vet inte hur jag riktigt ska tolka deen förutom det att den uttrycker sprudlande lycka.

fin, trevlig.. får mej att tänka på mitt eget liv och lyckan jag upplevt där..
men åter till dig!

bra skrivet. mycket tilltalande, det där med "stor bokstav"
2006-12-11

  JML
Så vackert. Så många känslor, lycka men lite oro för att lyckan inte ska hålla... Ändå hopp!
2006-09-23

    ej medlem längre
Ojoj vad söt, gullig och så mjuk. Gillar verkligen sättet du skriver den på! Mycket mycket bra gjort!
2006-09-12

  verkligen
Det här tycket är bara så gulligt:P

Du, med stor bokstav
Som har Det, med stor bokstav
Var Där, med stor bokstav
Hos Mig.

Bra Moa!!!
2006-09-12

    Camillaa
störtskön!!
/ C *
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.