Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22/8-03


Mi

I only got one soul


it can only be used by me




I only got one body


but that could be used by others




So please be careful when you use me


because both can be hurt!


/Mi




Fri vers av Spune-mi
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-09-13 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi