Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gossip

Inte för längtans skull
inte för att min röst
skänker dig ro

Inte för en kärlek
som du aldrig ser

Inte för att jag betyder något

bara för lite skvallers skull
slår du mitt nummer
för att berätta din version
innan någon annan hinner före

Inte för
är alldeles
för mycket här

och jag strålar mig själv för
att glömma ditt namn


inte för din skull

bara för mig
så jag kan fortsätta andas




Fri vers av mariann
Läst 628 gånger
Publicerad 2006-09-13 13:50



Bookmark and Share


  Ezo
jag vet just nu inte varför men jag älskar den bara...
2006-09-15

  Propella
Fantastisk text! Du har en förmåga att dikta om precis allt - och göra det enastående.
2006-09-14

    Oprofessionell
''bara för mig
så jag kan fortsätta andas''

Detta är ett sådant grymt avslut på en superbra dikt! jättebra.
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann