Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stundom

I stundom en väntan
Dagar som flyter
Höfta de sparkar
För öppna den gläntan
Till världen som tryter
Vart det nu barkar




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 593 gånger
Publicerad 2006-09-13 16:14



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
en väntan
på något
gudomligt
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön