Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jippi!

Är du ledsen, min vän
Spela en tokig melodi
Berusa dig med rytmer
Sjung en liten sång
Ta av dig skorna och
Dansa genom natten.
Är du glad nu, min vän
Gör det hela om igen!




Fri vers av Betzabe
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-09-13 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzabe
Betzabe