Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite råd

Lev livet till fullo
Men gå sakta fram.
Skratta ihop med andra
Och gråt aldrig ensam.
Undvik inte frestelsen
Men akta för last
Var fri som en fågel
Och vid livet håll fast.




Fri vers av Betzabe
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-09-13 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzabe
Betzabe