Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Date

En bild

några ord

lite på skoj

ändå hoppet

virtuell kontakt

det får räcka.





Fri vers av Betzabe
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-09-14 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzabe
Betzabe