Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elak tystnad

Tystnaden som en vass kniv
gräver fram dolda minnen
I mörkret en förgiftad pil
genomtränger alla sinnen.

Det hugger till i hjärtat
När ensamheten kryper in…

Tårar vilar vid ögonkanten
En och en rinner de ner,
Drömmen sjunker in i sanden
Det förflutna hånfullt ler.




Fri vers av Betzabe
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-09-15 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzabe
Betzabe