Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Jag vet inte när
Jag vet inte hur
Men förr eller senare
Tar livet slut.
Så ödsla ingen tid
Börja leva nu
Ta hand om din själ
Älska och njut.




Fri vers av Betzabe
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-09-13 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzabe
Betzabe