Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen

kvällen
som en tyngd över bröstet
andetag
väsande sluttexten
ur varje film
preparat
steker blodet
mot morgondagens
sterila eld
ingen sitter
vid min sida ikväll




Fri vers av Zacharias Corbies
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-09-14 02:37



Bookmark and Share


  cogitoergosum
ensamhet.. det kan vara den största smärtan av alla.
2006-09-19

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ensam dikt dethär, förstår känslan väl.
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Zacharias Corbies
Zacharias Corbies