Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll

Att vänta på att kvällens fest ska ge utslag
Ett nattligt äventyr
På måndag är det redan historia
Känns som att vänta på en avrättning
Står i kö
Med hjärtat i hand
Lämnar det till bödeln
Och yxan faller ofta snett




Fri vers av IQ
Läst 543 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-15 14:49



Bookmark and Share


  eweh
helt otroligt fin
2007-09-24

  tjort
jättefint ju
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ