Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm... ingen beskrivning på den här, ni ser själva. XD


Inget ryggskott här, inte

livets frö jag nu sått
men ingen skörd än fått
jag har mycket långt gått
men aldrig aldrig nått
ett stor underbart slott
inte vunnit högsta vinsten på trisslott
men för det får jag inte ryggskott
ute i regn har jag stått
där allting varit så vått
medans ödet grinat rått
och himlen färgats grått




Fri vers av aPorcupine
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-11-09 21:17



Bookmark and Share


  Daniel lindqvist
HI HI...,lite som det var en gubbe som hoppade över en stubbe..,ja men det går ju det med
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine