Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

Stunderna med dig
kan jag inte leva utan

All tid med dig
gjorde mig lycklig

Du öppnade upp
mitt trasiga inre

Reparerade skadorna
Älskade med mig

Sa
att du aldrig mått så bra
någonsin

Du trodde
på livslång
kärlek

Och mig
som själsvän

Varför
kan vara ett skrämmande ord
i dessa sammanhang

Jag hjärtar dig
sa du med kärleksfull stämma

Det finns
inget mer
utan dig för mig

Mitt hjärta är i chocktillstånd
Jag behöver Dig




Fri vers av Christian_H
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-09-15 20:58



Bookmark and Share


    Erika H
du har ett vackert sätt att förmedla saknad och känslor
gripande
erika
2006-09-16

  prinscess VIP
saknaden genomlyser texten av saknad
efter din älskade
sorglig
hoppas att denne kommer tillbaka
kram
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H