Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir det bara FÖR mycket!!!


messerschmidt!!!

Jag blir så himla trött på människor som alltid skall tala om för mig, hur fel jag tänker. Tala om för mig hur fel jag lever, hur fel vi människor lever. Det blir så otroligt patetiskt...

Varför tror han att HAN förstår allt så mkt bättre? Varför tror han att alla vi andra är dumma i huvvet?

Varför lever han inte själv i nuet, i samhället.. det vore väl bättre än att tala om för alla andra att vi inte kan/orkar/förstår/vill. Varför tror han att ingen av oss andra förstår att rätt uppskatta vårt liv???? Dumheter, säger jag bara!!!

Jag avskyr när en person tar sig för att omyndigförklara alla andra.. tvi!




Övriga genrer av BitterSweet
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-09-15 21:52



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Lägg denne messerschmidt på rygg i en immelmansväng så störtar han kanske...
2006-10-03

    Erika H
oj...vad detta känns
ja va f-n varför ska han?
väl skrivet!!
erika
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet