Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Evig vandring

Värme och svett
Somliga sover leende
andra sover inte alls
Dagens smärta kliar
i själens kalla minnen
Jag kan aldrig hitta
ur min envisa labyrint




Fri vers (Fri form) av BitterSweet
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-04 22:18



Bookmark and Share


  Viksten
Fint skaldat
2018-08-04
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet