Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT KÄRLEKSMINNE

En gång var du mitt liv
och min passion
Du gick från rött till grått

Så blev du ett minne
en våg av vemod

Med tidens gång
bleknad men ändå
En värme i mitt hjärta




Fri vers (Prosapoesi) av BitterSweet
Läst 460 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-10 19:57



Bookmark and Share


  BitterSweet
Tack, det var vänligt!

2012-10-15

  Änglaögon
Tycker mycket om dina rader, mjukt och vackert...
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet