Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jorden går inte under

Terra nostra går inte under
den går i förändring
månne den blir människans
banegång
jorden underkastar sig inte längre
den kastar ut
Oss




Fri vers (Fri form) av BitterSweet
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-17 00:11



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, ja och vi förändras och får oss alla över hela jorden en ordentlig tankeställare nu under pandemin

2020-07-17
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet