Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De gör ont när man märker att man e ändå ensam i kärleken... att de man trodde var ömsesidigt visar sig bara vara en illusion! (rätta gärna felen som ni ser)


Jag tror att de ändå var en illusion


Jag tror att de ändå var en illusion
för annars hade de fortsatt att vara fint
och enkelt,
framför allt enkelt…
Definitivt enkelt!

Fast stjärnorna var så klara inatt
såg du nog inte dem
För jag tittade på dem allena
för du hade något annat för dig

Jag kröp i sängen själv
De fanns inga spår av dig kvar…
för de var länge sedan nu
för du har haft något annat för dig

Jag vaknade med kramp i magen
För verkligheten trängde sig i kapp
för jag vet att du hade något annat för dig

Så jag kräktes…
och mådde illa
För de var så de var fatt i natt…

Jag provar förstå varför de bli så
Att våra himlar ibland möts
och stjärnorna glimtar till oss när vi älskar
och sedan försvinner det hela bort
bara så där…
som om du har något annat för dig

Jag slits itu
för jag vill inte leka mera
De fina var kanske ändå en illusion som vi skapade tillsammans
Men som bara höll en stund
för du har något annat för dig


Och nu är jag
bara tom...







Fri vers av BlåhäXa
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-09-16 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa