Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...

... jag skulle stoppa fingrarna i halsen
och spy
varje gång du log

tänk om
jag skulle dra en kniv
längs mina armar
varje gång du såg på mig

tänk om
jag skulle
slita loss hårtussar
med rötterna
varje gång du sa mitt namn

tänk om
jag skulle vråla
galenskap vansinne hysteri
varenda gång din doft dröjde sig kvar i mitt luktsinnes irrgångar

tänk om
jag bara skulle lägga mig ner
och självdö
för att du är så jävla vacker
för att du gör så jävla ont

för att din frånvaro
är min fysiska smärta

och med dig borta
gör det ibland ont
bara att andas




Fri vers av magda
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-09-16 11:43



Bookmark and Share


  P.J
Hjälp! Det här var underbart att läsa. Inte för att man njuter av smärtan du förmedlar, utan för att du lyckats säga allt det jag försökt få sagt. Du har tagit känslan och tankarna jag har inom mig - och beskrivit det klockrent. Tack. Att läsa din dikt hjälpte en bit på vägen.

"för att din frånvaro
är min fysiska smärta"

Underbart!
Tack!
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

magda
magda