Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag står inte ut med fötter mot asfalt likt soldaters marsch alla höga ljud och barn som aldrig slut

kan inte bli kvitt
denna blodsmak i munnen
eller illamåendet
som tar över min tanke

Tror mig om
att vilja göra gott
och att mitt
val
för framtiden
är mitt sätt
att göra anspråk
på ansvaret
för det dunkelt mörka
morgonljuset

Men jag vet inte alls
hur jag ska kunna
vyssja
de ständigt gråtande barnen

När allt jag kan tänka på är
blodsmaken i munnen
och det allt överhängande
illamåendet




Fri vers av magda
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-09-16 11:48



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
... vet inte vad man ska säga.
Kände mig... ledsen efter läst texten,
det grep tag i en, inuti.
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

magda
magda