Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen är natten

Sagan ur hatten säger mig
Svart bär på evighet!

månen trycker sin gula skiva hårt utåt som en svävande banan
mot oändlighetens svarta hatt

lyser upp dina konturer
drar oss nära varandra
innan du försvinner
bakom kvistar och mörker
bort i svart

och natten leder mig hem
vilar tills jag släcker sänglampan
och kliver ut
i evighetens svarta hatt

God natt




Fri vers av tottig
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-09-17 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tottig
tottig