Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vacker sång

det låter från skogen
det är en skrikande gås
den försöker sjunga
en vacker melodi men himmlen faller ner för dess ögon¨
de blir mörkt för gåsen har gått bort
in i det trasiga trasslet
skrikandes sin vackra sång




Fri vers av tottig
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-01-07 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tottig
tottig