Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en vän

jag kanske inte älskar dig
men jag saknar dig
det är konstigt
dina rappa komentarer
dina gammla tårar som grät
i kärlek över mig

nu när det kommer till mig
bekräftelsen av mina känsliga ord
blir jag skärrad inuti
hjärtat blir rött och litet
för jag kanske ljuger

för jag kanske är ett svin
för jag kanske borde göra något

ditt hjärta pumpar fjärran
någonstans känner jag det om jag tar i
någonstans vet jag att du lider

någonstans vill jag erkänna för dig och mig
min svaghet av mänskligt beroende och ord
sådana som dina

starka ord




Fri vers av tottig
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-09-28 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tottig
tottig