Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En självklarhet

All kärlek är bra kärlek.




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-09-17 23:59



Bookmark and Share


    Camillaa
mycket sanning i så få ord!

wow, :)
/ C *
2006-10-19

  Lina S Magnusson
tackar , här får man kramp i mungiporna så att det svider:)
2006-10-05

    ungapoeter.se
väldigt kort, men väldigt sann OCH fin!
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson