Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den förlåtande.



al-Ghafûr

Solen smeker svikarens kind

havets yta före nedgång




Fri vers av Rachel Roth
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-09-18 10:32



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Härligt med återkomsten till gudanamnen. En mycket bra, personlig och originell tolkning av förlåtande. Gillar din naturbesjälning, symboliken, som är så vacker och samtidigt självklar. Med solen som Gud...
2006-09-21

    Mejja
Ja varje dag slutar vid förlåtelsens smekning om vi så bara vänder oss till Honom.
2006-09-19

  Rachel Roth
tack Sanningsägaren för ditt ändringsförslag.....nu är det gjort
2006-09-18

  Sanningsägaren VIP
så stämningsfull
och med den vackra bilden

jag skulle vilja ändra
ordföljden och dela upp den
lite annorlunda bara:

solen smeker
svikarens kind

havets yta


före nedgång
2006-09-18

    Erika H
din text sammansmälter med bilden
vackert och stillsamt
erika
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth