Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte hänt mej, lyckligtvis...


Sparkar och slag

mina byxor är blå
min lugg är lång

det står ett träd där borta
dess löv är röda
grafittisprutade av vinden

spottade på av regnet
svarta fläckar
på stammen bredvid

min tröja drogs sönder
av hans starka tag

gräset kylde i nacken
det kliar

blodet smakade järn i munnen

de sprang därifrån




Fri vers av Sushi
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-09-18 17:16



Bookmark and Share


  andreawolf
nämen! vad bra du har fått till det! graffitti sprutade av vinden, absolut jättebra!
2006-10-21

    Camillaa
Inte i min smak helt enkelt, men innehållet var intressant !
så ett plus för det !
Bra :)
/ C *
2006-10-18

  Paraply
först tänkte jag åh en till höstdikt... men sen så aah, wow. det var väldigt starkt och välgjort.
nejdu, min lugg är längre. fast den är konstigare.
förlåt, jag kan inte skriva kritik idag, men ta allt som komplimanger, den här var väldigt bra.
2006-09-24

  fannen
men sag fattar ju att det inte ska vara magiskt på ett bra sätt
2006-09-18

  fannen
gillade den. men sista raden lksom väckte en. var inte lika magiskt
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sushi