Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The word \"okay\" is currently the single-most-used word on Earth, owing to its common employment in a vast number of cultures and languages.


Och de allra flesta huvudröster säger snälla saker

Och de allra flesta huvudröster säger snälla saker

vita bönor och stekt ägg

factory face vad gör du
stönar och flämtar, nystekta korvar du hämtar

Alltför absurd är tanken att pluto ingen planet är
har du mig kär?

bad news from the other world

kammerflimmer kollektief
det va då ett jävla tjat
Infraröduvan

Full ???
Full ??

inte helt stekt med det smakar gott ändå
looking for satisfaction

ingen enkel expedition
börjadedagenmedostfrallaochkaffepåenbänk

har du inget bättre för dig?


Kulturminister är ett jobb som det knappast blir slagsmål om i en borgerlig regering. Ingen av de partiföreträdare som DN talat med håller spontant fram någon kulturministerkandidat.

när vi stiger upp från sängen och spiller kaffet
eller när det väl sker
nej nej nej

It\'s actually a fairly accurate description of fair number of the folks selling info-products on how to be \"wealthy.\"

Alliansen alliansen alliansen!

It\'s actually a fairly accurate description of fair number of the folks selling info-products on how to be \"wealthy.\"

filmjölk och du det kliar fortfarande

en vuxen man måste vara närvarande vid poppningsprocessen
måste sälja det andra glaset i tid

den törstiga publiken, the thirsty crowd

nu tänker vi på det andra glaset
någonstans därinne eller utanför


Okay is a term of approval or assent, often written as OK, O.K., ok, okay, okee, or more informally as simply kay, k or kk. When used to describe the quality of a thing, it denotes acceptability. However, its usage can also be strongly approving; as with most slang, its usage is determined by context.




Övriga genrer av stockhausen
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-09-19 22:23



Bookmark and Share


  molly crayons
okay. behållning. och i ett rasande tempo.
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

stockhausen