Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar i flytande form.

dagen gick fort
jag hade klänning
och ett säkert leende till hands
som ett vattentätt försvar

men nu kan jag inte låta bli
eller hålla tillbaka

det som du fick att glittra i mina ögon
vill ut
det ringlar sig över min kind
ner till mungipan
och jag får smaka på de
drömmar du förstörde.




Fri vers av elinli
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-09-19 15:23



Bookmark and Share


    annikan
Berör. Riktigt fin.
2006-09-29

  Tav
kanske hur fin som helst.
2006-09-19

  Teresia Ridell
Känslan går rakt igenom o ger mig rysningar.
Säker rakt igenom !
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli