Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till en livskamrat

Din hand
låt mig få känna hur det känns
att aldrig släppa taget om något så vackert

Dina bröst
låt mig få känna mig
som ett barn då jag vilar min kärlek mot dom

Allt är så skönt i din behagliga barm
där ligger min kropp ihopkurad
där försvinner krämpor

Där hos dig
tänker jag harmoniskt

Där hos dig
bejakar jag lugnet

Kurar in mig i hörnet
Tyder din handstil
Läser
Rörs till tårar




Fri vers av Christian_H
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-09-19 17:26



Bookmark and Share


  volatile
"Dina bröst
låt mig få känna mig
som ett barn då jag vilar min kärlek mot dom"

Nä! sluta nu! du får mig att grina igen. du skriver FÖR bra.
2006-10-10

    Naemi
Håller med om att den är sensuell. Så där mjukt och mysigt som man längtar till hela veckan.
2006-09-27

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Sååå fin, sensuell och rofylld=)
2006-09-27

  prinscess VIP
den här tycker jag var enastående vackert skrivet
till din älskade som du har vid din sida
underbar läsning
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H