Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder



Livet det fylls och det töms

stunder i livet de glöms




Stunder förändrar livet och förblir

Stunder förgyller och dör




Stunder är det som

livet gör




Fri vers (Fri form) av Spune-mi
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-09-19 18:07



Bookmark and Share


  loren
så rätt så rätt... vackert beskrivet

läs gärna - alla säger att nuet är det rätta - men vem lever för stunden.
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi