Mer sms poesi" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer sms poesi


Tystnaden talar

 

Behöver jag...

 

                                        en tolk?

 

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  

  

Tystheten bruten - blev svaret då...

Fel, tystnaden talar inte
sitt tydliga språk.
Du väljer att tolka
tystnaden så.
Ibland finns inte möjligheten
att bryta tystnaden-
även om jag vill.




Fri vers av Jer
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-09-20 00:05



Bookmark and Share


  TiVa
Ja.. vilket språk talar alla andra?
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer