Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du och jag...

  

var hjärtat ditt               ttid taträjh rav

tomt                                                       tmot

innan                                                     nanni

det fylldes                                 sedllyf ted

av kärleken min?     ?nim nekelräk va

                                    




Fri vers av Jer
Läst 1234 gånger
Publicerad 2006-09-20 01:14



Bookmark and Share


  A_N_N_A
Kort och gott och sött!

A
2007-03-09

  Lithia
Riktigt riktigt snyggt!
Som om orden speglar sig i en silverblank sjö... Jättevackert.
2007-01-01

  annso.fie
Åh! Snyggt! Ett väldigt roligt och annorlunda format må jag säga :)
2006-11-09

  stefan.g
Varm och härlig dikt, den ljuder som en god låt där hjärtslag landar i mottagliga händer......
2006-11-03

  Howlit
*genomtänkt... menade jag förstås...=)
2006-09-26

  Howlit
Genomtängt och vacker dikt

Ser det som att era hjärtan speglar sej i varandra...
2006-09-26

  Markattan
Vilken läcker utformning, det får hela dikten att bli så mycket mer än vad man kan tycka vid första anblicken. Snyggt!
2006-09-22

  Bump
först förstod jag inte ens formatgrejen... men nu så.
jo, eftersom jag inte ens såg det var det väl ganska otydligt, men jag tycker om iden ändå.
ja. bra.
2006-09-21

  Jer
Har hört det förut med färger
och kan hålla med, utan rött.
2006-09-21

  Jessica Ebbesson
Tycker mycket om upplägget. Hjärtat som bildas, färgerna rött och grått tillsammans. Det spegelvända gör att din förfrågan verkar studsa och känslan i din förfrågan når fram än bättre.
2006-09-21

  TiVa
så fint..
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer