Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur man känner trygghet i varandra !


Gräla och älska

Kan man inte gräla tillsammans - kan man inte älska ihop!




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 666 gånger
Publicerad 2006-09-20 13:32



Bookmark and Share


    sunnanvind
Den är sann!
2007-01-23

  prinscess VIP
mycket sanning i det du har beskrivit
oense blir man nog alltid någongång
annars ingen riktig kärlek
utan bråk tror jag inte att det existerar....
vilket fall som helst mycket bra skrivet
värd en klar femma
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX