Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku på min föregående


Konturer och skuggor


Vinnaren tar allt
Förloraren får kontur

De andra blir grå




Bunden vers (Haiku) av Zazzo
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-09-20 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick