Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnesbild av en kärlek som tog slut.


Hampstead Heath

HAMPSTEAD HEATH

Min tanke flyger
till kullarna
i Hampstead Heath
till gräset
till de stora träden
och havet vid Hastings
till avskedskyssen
på Heathrow

***

I drömmen
söker jag dig överallt
På Londons gator
vandrar jag vill
I villakvarteren
knackar jag på
men ingenstans
finns du
Jag vaknar svettig
och vet
att du inte längre är här.

***

Jag är ingenting
- ingenting -
jag finns inte
- finns inte -
ändå längtar jag
- längtar -
längtar att äga
och ägas
att brinna och förtäras
- förtäras -
av kärlekens eld.




Fri vers av annaregina
Läst 587 gånger
Publicerad 2006-09-20 22:12



Bookmark and Share


  Annmargreta
Mysigt minne,vackert skrivet.
Trevligt att jag hittat dig här. Kram Meta.
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

annaregina
annaregina