Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är inte över än


från och med nu går jag vidare



Jag såg solen gå upp för en stund sen,

Och satte mig ner för att försöka minnas
hur det var när du var här.

Nu är du på andra sidan havet och
skapar minnen med en kvinna jag
inte vill kännas vid.


Och jag tar nya tag,
skriver nya kapitel i boken om
mitt liv som mig själv

Och det kommer nya chanser,nya älskare,
jag har ett helt liv framför mig

Och du var inte mitt sista äventyr




Fri vers av änglasjäl
Läst 1131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-21 06:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar!
2006-12-05

  Äm Kräm
Lycka till söt (:
2006-11-16

    Jenny Jumper
Sista raden är underbar...öppen liksom!
2006-11-02

    NoMi F
Ja så är livet, bra inställning
Man går vidare, livet går vidare
Nya kärlekar, nya äventyr
Fint beskrivet i en lättsam text
2006-09-24

  Queen_of_Rain
gilalr din inställning och sättet du presenterar den på!
2006-09-23

  Daniel lindqvist
riktigt bedårande och frammåt och gulligt perspektivet siktar ju mot framtiden precis som flickan jag känner skit bra!!!!
2006-09-21

  kärleksbarn
fucking underbar!
åh jossan, underbart och mitt i prick!
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

änglasjäl
änglasjäl