Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Kärlek

Han förgör mig.
Det blir bara svårare och svårare
för varje
andetag jag tar,
varje hjärtslag jag känner
och min puls som bränner..
Att se dig, förstör mig.
ditt leende förgör mig...
Jag saknar dig så.. men hur ska jag förstå?
Att livet går vidare
och tiden lika så.




Fri vers av Jeeennifer
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-09-22 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeeennifer
Jeeennifer