Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns (en älskare och hur han brukade slå på mig)

Jag minns
hatet i dina ögon
spottet ur din min
och slagen som haglade

Jag minns

väntan

mitt stål som kunde skära
djupare än dina slag

Jag minns
hur ung jag var
hur jag inte förstod

förrän det var försent

Jag minns
alla gånger tills
det inte blev
någon mer gång

Jag minns
och det finns inte
plats för förlåtelse







Fri vers av mariann
Läst 686 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-23 22:50



Bookmark and Share


  LassO
Ruskigt bra. Fy fan uppriktigt sagt om dessa svin... det är sällan jag känner för att ta till nävarna men... det skulle va skönt att låta dom känna lite av sin egen medicin. Bra skrivet, BRA att du gjort dej av med dåren...
2008-02-29

  Матрёшa
Vilken styrka o vishet som vilar i de här orden!!
2008-01-11

    Oprofessionell
Den här är helt underbar, älskar dina ordval och hur dom träffar så himla rätt.
2006-09-26

  Propella
Den här texten singlar ner i min mage och lägger sig tillrätta och sprider kyla. Du berör mig med varje liten bokstav.
2006-09-25

  Dilsewat
"mitt stål som kunde skära
djupare än dina slag"

Det var en bild detta! aj!
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann