Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
my life is pathetique


Nya tider

Förut var jag lycklig.
Jag är det nu med.
Men varför tröstäter jag?
Varför gråter jag?
Varför skrattar jag bara när jag är med er?
Varför betyder ni så mycket för mig?
Varför?
Nya tider innebär nya vänner
Men jag vill inte ha några nya vänner
Jag vill att det ska va som d alltid har varit.
Vi
Fast varför trivs jag då så bra? Varför går jag till skolan med ett leende på läpparna? Varför ler jag mot alla jag ser? Varför pratar jag med dem?
Varför fortsätter jorden att snurra?




Fri vers av Fairy
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-09-24 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fairy