Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev till mitt EX 13 Januari. Kommer inte ihåg varför.


Hur det var

Som ett dun ur ditt täcke
Som siden mot din hud
Är då jag detta? Om inte, vem är jag?

Som ett rakblad mot din rygg
Som en dag utan ljus
Är då jag detta? Om så, vem är jag?

Som en spegel utan bild
Som silver utan värde
Som dagen slutar under molnen
Vem är då du?




Fri vers av Anna Tjernström
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-09-25 11:46



Bookmark and Share


  Jonas Hagén
helt ok! snuddar vid mig, och ibland rör den vid mig, den bär något av barndomsminnen?
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna Tjernström