Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hahahaha

I just want to laugh
because I´m so god damn happy
hahahaha




Fri vers av Fairy
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-09-26 18:25



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
=))
2006-09-26

  galjonsfigur
härlig :)
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Fairy