Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

integrera

absint och röka braj
integrera i ett tält på en lerig plan.
du i mig och jag i dig.

för du är ovansklig
och inte det minsta adekvat.
men det gör dig inte mindre,
för du får fortfarande böja dig för att komma in genom dörren.




Övriga genrer av narcoleptic
Läst 628 gånger
Publicerad 2006-09-26 20:20



Bookmark and Share


  Orden flyger
Jag gillar verkligen hur du bygger upp orden i hela början men slutet känns lite hackigt
2006-11-04

  john ekström
även jag gillar ditt sätt att skriva, festivalkänsla med en bra slutkläm
2006-10-12

  Propella
Du har en egen stil och den ska du värna om. Dina rader är som att stå i regnet; liksom kittlande och omskakande och förbaskat skönt.
2006-09-28

  Queen_of_Rain
ditt speciella ordval fungerar riktigt bra och binds ihop så bra i slutet! tveksam på första raden dock..
2006-09-27

    Camillaa
speciell, men vacker
/ C *
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

narcoleptic

Mina favoriter
Fast det redan hänt..